06 de juliol 2015

Nit de portes obertes al MNAC


El pròxim dissabte dia 11 de juliol, el MNAC (Museu Nacional d'Art de Catalunya) pretén anar a dormir tard, ja que tancarà les seves portes a la una de la matinada. Normalment, els dissabtes, el museu tanca a les 20 h però el vinent té decidit fer hores extres i acabar la jornada més tard de l'habitual. D'aquesta manera donarà pas a La Nit del Museu Nacional d'Art de Catalunya, amb accés gratuït al recinte.

Aquesta és, per tant, una oportunitat diferent de l'habitual per conèixer el museu en la qual a part de poder veure les obres d'art, també es podrà gaudir de música i d'altres activitats programades durant la nit: una actuació organitzada per l'Institut del Teatre i una altra a càrrec del Taller de Músics, un número de circ i comentaris a peu d'obra per descobrir les col·leccions permanents.

En efecte, es tracta d'una alternativa excel·lent per apaivagar la calor d'estiu i acabar el dia amb un bon propòsit cultural observant obres impressionants del romànic, del gòtic i d'art modern entre d'altres.

Per finalitzar, cal afegir que les vistes en sortir del museu no deixaran als visitants indiferents, ja que el MNAC, ubicat al Palau Nacional del Parc de Montjuïc, ofereix un meravellós paisatge de la ciutat de Barcelona.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?