08 de juny 2015

L'actriu Jessica Lange és també fotògrafa, ho vols veure?

El mes de juny tot just acaba de començar i ve carregat d'exposicions fotogràfiques: homenatges a grans fotògrafs de la nostra història, portes obertes a fundacions molt interessants, fotografies socials i documentals, imatges mai vistes... I molt més! Avui, però, us volem parlar sobre l'exposició Unseen, de l'actriu Jessica Lange, en la qual se'ns mostren fotos que mai abans hem vist.

20 anys fent fotos. 134 fotografies escollides. Una actriu que pot presumir d'haver guanyat dos Òscars que ens mostra el viscut durant els seus viatges. La reconeixeu?

Nascuda a Cloquet, Minesotta, té 66 anys i va començar sent model, tot i que finalment es va decantar per l'art dramàtic i, als anys 90, també a la fotografia, art que va deixar de banda quan va decidir dedicar-se al 100% a l'actuació.

El seu debut cinematogràfic va ser interpretant el paper protagonista del remake de King Kong de John Guillermin, i ha actuat en moltes altres pel·lícules com l'adaptació de Bob Rafelson d'El carter sempre truca dues vegades, Frances, Tootsie (film amb el qual va guanyar l'Òscar com a Actriu de Repartiment, com també amb Blue Skies com a Actriu Protagonista) i un llarg etcètera. A més a més, també ha actuat en obres de teatre, com per exemple en l'adaptació d' Un tramvia anomenat desig de Teeneesse Williams a Brodway o en una lectura de La plaça del diamant de la catalana Mercè Rodoreda, dirigida per a Nova York i adaptada per Joan Ollé.

Però el que veureu en aquesta exposició és la seva façeta fotogràfica. Està dividida en dues sèries, "Things I see", amb imatges fetes a França, Itàlia, Finlàndia i Estats Units, i "Mexico, on scene", on veiem fotos del país que tan adora. Totes les fotografies són en blanc i negre i realitzades amb càmeres anal·lògiques, i la majoria no s'han publicat mai abans.

Així que, si hi voleu anar, a continuació us deixem informació que és potser del vostre interès:

Ubicació: Arts Santa Mònica (La Rambla, núm. 7, Ciutat Vella, Barcelona)

Horaris i dates: De dimarts a dissabtes, d'11 a 21 hores. Diumenges i festius, d'11 a 17 h. Dilluns tancat, excepte festiu. Fins el 28 DE JUNY.

Transport: Drassanes (L3). 

Preu: Gratis!

Com sempre, us recordem que ens podeu enviar la vostra opinió a través de les nostres xarxes socials:

Twitter: IQueMesFM


Que tingueu un bon inici de setmana!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?