01 de juny 2015

El burlesque captiva Barcelona un any mésL'any 2011, l'emblemàtic teatre El Molino, va rebre per primera vegada el Burlesque Festival. Un espectacle carregat d'erotisme, picardia, glamur i diversió que no va deixar indiferent al seu públic i que a partir de llavors es realitza any rere any.

Per això, aquest mes de juny, Barcelona acull durant deu dies un dels festivals més importants d'Europa dedicats al burlesque. Tot i que ja fa anys que va aparèixer, la seva essència es manté molt viva i això és el que es pot comprovar amb les actuacions que ofereix El Molino. Un burlesque més modern sense perdre les arrels i amb números inèdits pensats expressament per la cinquena edició d'enguany.

Aquesta és, per tant, una bona ocasió per gaudir del potencial del Team Molino i de les actuacions de personatges internacionalment coneguts com la britànica Miss Banbury Cross, que delitaran als assistents amb les seves magnífiques exhibicions. Durant els dies 3 i 13 de juny, El Molino seduirà a tothom qui s'acosti al seu escenari representant el contingut del veritable burlesque.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?