19 de juny 2015

DOCfield Barcelona 2015: no te'l perdis!

El DOCfield és un festival de fotografia documental i foto periodisme que aquest 2015 està duent a terme la seva tercera edició. És un festival impulsat per la Photo Social Vision, una organització sense ànim de lucre que es dedica a donar suport al fotoperiodisme, organitzant així el World Press Photo i el Docfield any rere any a Barcelona. 

En aquesta edició, ens ofereix més de 40 exposicions, d'entre les quals trobem artistes com Francesco Zizola, Leopoldo Pomés, Laia Abril o Antoni Capella. Cada exposició és única, amb una temàtica i un estil propis, però totes comparteixen el mateix fil conductor, la fotografia documental i/o el foto periodisme. A més a més, el festival també ens dóna l'oportunitat d'assistir a diverses activitats i tallers que han organitzat, que són:

1. Visites guiades clàssiques

Si teniu 1h i ompliu un grup de 25 persones o més, aquesta és la vostra: podeu triar entre diverses exposicions per tal que us en facin una visita guiada! Els preus són:


  • 5 € per a escoles i instituts
  • 6 € per a universitats i graus superiors
  • 8 € pel públic en general
Més informació a: alice.monteil@photographicsocialvision.org / 93 217 36 63
2. Rutes

En aquest cas, ja heu de disposar de més temps, de 3 o 4 hores, depenent del cas. Però de ben segur que valdrà la pena, ja que us espera una visita guiada per diverses exposicions mentre passegeu per Barcelona i analitzeu les diferents maneres d'abordar un mateix tema des de diferents perspectives, fotogràficament parlant. Considereu aquesta oportunitat, perquè a més a més, podeu escollir entre fer la ruta per Ciutat Vella o per l'Eixample.  El preu és de 15€ per estudiants i 25€ pel públic en general, i s'han d'omplir 15 places.

3. A la manera de...

Aquesta és una opció realment interessant. Es tracta d'analitzar la manera de fotografiar d'un autor en concret durant 1h i, després, realitzar un exercici durant 2h en què l'assistent posa en pràctica el que ha après, intentant imitar aquest autor. Costa 20€ per estudiants i/o socis i 30€ pel públic en general, amb un mínim de 10 assistents i un màxim de 15, amb edats compreses entre els 16 i els 99 anys.

De ben segur que nosaltres assistirem a moltes exposicions del Docfield, aquest festival tan interessant; espereu-vos, per tant, cròniques sobre aquest, que encara dóna molt de per si, i el que li queda!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?