19 de maig 2015

Oriol Padrós i les seves contradiccions

 
El passat divendres, dia 15 de maig, el músic i cantant Oriol Padrós va publicar el seu primer disc en solitari, Contradiccions.

Amb encara no 25 anys, Oriol Padrós ja s'ha fet un lloc en el panorama músical,enregistrant música per a programes de televisió com Operación Triunfo, Factor X o Al pie de la letra, i col·laborant en programes de ràdio com al Tot és molt confús de Catalunya Radio.
Més endavant va guanyar el primer premi de concursos nacionals com el Yamaha Guitar Hero IV o el Concurso de solos de guitarra ISP.

Ara, el músic sabadellenc presenta Contradiccions, el seu primer àlbum, de la mà de la discogràfica Picap. Un disc escrit íntegrament en català, de caràcter pop i molt directe, però al mateix temps ple de detalls amagats que ressalten els petits contrasentits del nostre dia a dia.

En aquest disc hi destaca una cançó que té la voluntat de ser una de les cançons de l'estiu al nostre país. L'estiu és teu és un tema per agafar ganes d'anar a la platja, per invocar la calor i el temps per passar-ho bé.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?