18 de maig 2015

El Poble Espanyol, territori PlaymobilAcabem de passar un cap de setmana molt intens en què han coincidit diverses activitats com La Nit dels Museus, els últims dies de La setmana de la poesia, la ruta De tapes per Barcelona... Una d'elles que cal destacar és la II Fira dels Clicks, també coneguts com a Playmobils.

El Poble Espanyol va organitzar l'any passat, per primera vegada, un esdeveniment relacionat amb els Clicks en motiu del 40è aniversari de la creació d'aquests populars ninotets.
Aquest any ha repetit, de tal manera que dissabte 16 i diumenge 17 de maig, el Poble Espanyol es va veure envaït pels Clicks i va rebre amb els braços oberts a petits i grans que van voler gaudir d'una activitat tant emocionant. Els nens van tenir l'entrada lliure i els adults només van haver de pagar 5 euros que incloïen l'entrada a tot el recinte del Poble Espanyol.

A la Plaza Mayor s'hi van concentrar les botigues provisionals amb Playmobils de tot tipus: pirates, indis, futbolistes, cavallers, egipcis, policies... També versions de personatges coneguts com l'Elvis Presley, en Freddie Mercury en el videoclip de Queen “I want to break free” i fins i tot l'Albert Einstein.
A més de les figures, hi havia centenars de complements així com vehícles i escenaris d'aquestes joguines que garantitzen tantes hores de diversió.

Més enllà de la venda, la fira va oferir activitats molt diverses com el concurs de diorames, tallers de pinta cares, castells inflables i projeccions de curtsmetratges realitzats amb Clicks.

Així mateix, una de les coses més admirades va ser l'exposició d'escenaris gegants amb més de 4000 Clicks encarregats de representar l'únic concert dels Beatles a Barcelona, la Batalla de Waterloo, el llunyà Oest i la Ruta 66 dels EEUU entre d'altres.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?