27 de maig 2015

El festival Petits Camaleons presenta cartell completEl festival de música per a nens i nenes Petits Camaleons ha fet públic el cartell de la seva quarta edició, amb noms tan destacats com M-Clan, Els Catarres, Blaumut, Els pets, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Joan Miquel Oliver, Teràpia de Shock, Halldor Mar, Guillem Roma o Sanjosex entre molts d'altres.

Petits Camaleons és un festival molt diferent als festivals habituals. Els destinataris d'aquests concerts són els més petits, i és per això que els nivells de volum no superaran els decibels òptims per a protegir la salut dels nens, els concerts no duraran més de 30 minuts i seran d'una gran varietat d'estils, i els horaris seran durant el dia, adequats als horaris infantils. A part d'això, cada menor podrà anar acompanyat d'un màxim de dues persones adultes, per procurar que siguin els nens i nenes de 0 a 12 anys els autèntics protagonistes.

Aquesta quarta edició es durà a terme els dies 3 i 4 d'octubre del 2015, i hi haurà sis escenaris diferents, tots dins la població de Sant Cugat del Vallès. El concert de presentació serà el dia anterior, el 2 d'octubre, protagonitzat per Els Pets, i serà l'únic dedicat als pares.

Les entrades per als socis de Petits Camaleons ja estan a la venda, per un preu de 20€ en l'abonament del cap de setmana en les 100 primeres entrades, i aviat estaran disponibles per al públic en general, per un preu de 40€ en l'abonament del cap de setmana, 25€ en l'abonament per dia i 15€ en l'entrada senzilla. Els menors de 3 anys tenen l'entrada gratuïta.

Aquí pots veure el cartell complet:
0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?