30 de maig 2015

El festival (a)phònica presenta programació


El festival banyolí (a)phònica ha anunciat el cartell de la seva dotzena edició, que tindrà lloc del 18 al 21 de juny, amb noms tan destacats com Paco Ibañez, David Carabén, Mazoni, The New Raemon, Joan Miquel Oliver, Toti Soler & Joan Massotkleiner & Gemma Humet o Xarim Aresté entre molts d'altres.

L'(a)phònica, el festival de la veu de Banyoles, va néixer l'any 2004 com una de les propostes musicals que la ciutat va engegar en el marc de la capitalitat de la Cultura Catalana. En les darreres edicions ha aplegat més de 18.000 assistents, amb artistes reconeguts com Manel, Puntí, Anna Roig i L'ombre de Ton Chien, Paco Ibañez, Sílvia Pérez Cruz & Javier Colina Trio, Miguel Poveda, Facto Delafé y las Flores Azules o Love of Lesbian.

En aquesta edició es presenten una quarantena d'espectacles, amb l'estrena absoluta de 3 espectacles, un dels quals, el de BCN Beatbox Trio, ideat expressament per a aquest festival. 
A part de la música, es torna a incloure en la programació el teatre amb espectacles com Acorar, escrit i interpretat per Toni Gomila, o L'altra cara, de Cor de Teatre.

L'(a)phònica conté tant espectacles i concerts de pagament com gratuïts. Es poden adquirir les entrades aquí.


1 comentari:

  1. I am really grateful to the holder of this web page who has shared this great article at at this place. hotmail sign in email

    ResponElimina

Copyright © 2016 I què més?