03 de maig 2015

El Crèdit, de Jordi Galceran


Imagineu que esteu disposats a fer qualsevol cosa per aconseguir un crèdit de 3.000€ sense tenir avaladors, ni propietats, ni res que us pugui servir per aconseguir-lo d'una forma habitual.

Això és el que li passa a l'Antonio, un dels dos protagonistes d'El Crèdit, l'obra que es va estrenar a finals del 2013, i que ja han vist més de 140.000 espectadors. Una comèdia de Jordi Galceran, dirigida per Sergi Belbel, i interpretada per Jordi Bosch i Jordi Boixaderas.

Comença l'obra i apareix l'Antonio, un senyor que demana diners al director d'una sucursal de La Caixa, i el director, que els hi denega. Una altra persona potser tornaria a casa, o demanaria un crèdit a una empresa privada de prestadors. Però ell no. Ell es queda allà i li diu que si no li dóna el crèdit, emprendrà mesures de força, però que aquestes no seran violentes. Que d'alguna manera li desmuntarà tota la seva vida si no li dóna aquests diners.

Una hora i vint minuts de riures pràcticament ininterrumputs, on, encara que només hi apareguin aquests dos  personatges, hi tindran una gran importància les relacions de parella.

Actualment, l'obra està de gira per Catalunya, i es podrà veure properament a poblacions com Sant Cugat del Vallès (30 i 31 de maig) o Salt (13, 14 i 15 juny) entre d'altres.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?