07 d’abril 2015

Novetats importants!Primerament, tot l'equip de l'I què més? us volem desitjar una bona reincorporació a l'escola, la universitat, feina, el que sigui; preneu-vos aquests mesos amb ganes i recordeu que cada vegada falta menys per l'estiu!

Avui el "post" serà curtet, només us volia posar al corrent d'algunes novetats que tindrem en aquesta secció. Per començar, pròximament tindrem en el blog una entrevista a la fotògrafa lleidetana +Lídia Vives Rodrigo, a la qual és molt possible que conegueu, ja que cada any es va guanyant un renom dins d'aquest món. Per anar-vos-en fent un tast, podeu visitar la seva pàgina de Facebook, https://www.facebook.com/lidiavivesphotography, on publica la seva feina, novetats i d'altres. I si us quedeu amb ganes de més no us preocupeu, que d'aquí poc parlarem molt, sobre la Lídia!

A més a més, el divendres 10 d'abril la fotògrafa gironina +Monica Quintana Fotografia innaugura una exposició a Barcelona, La Ferida, al Punt Multimèdia, Casa del Mig, a les 20:00. Per si us en voleu anar fent una idea, la descripció de l'exposició és la següent: la idea subjacent és la recerca al voltant de la ferida existencial, el dolor i la pèrdua implícits en la supervivència. Basades en fets molt personals, totes les obres són autorretrats que busquen investigar el pes de les ferides existencials, i la seva petja física. L'angoixa és molt present, permetent que les fotografies adquireixin un cert caràcter terapèutic o si més no comunicatiu i, en conseqüència, catàrtic. Pels que ja seguiu la seva feina, em consta que exposarà alguna foto inèdita, així que només per això ja és una bona idea visitar l'exposició! Personalment hi assistiré - no sé si podré anar a la inauguració, però anar-hi hi aniré- així que ja us en parlaré amb més detall en el seu moment.

Res més per avui, ens llegim aviat amb més exposicions, entrevistes i altres continguts que ja anireu descobrint!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?