26 d’abril 2015

L'exposició Pixar, 25 anys d'animació, a punt d'acomiadar-seDesprés de gairebé tres mesos a la ciutat de Barcelona, els estimats personatges de Pixar ja estan a punt de dir-nos adéu. El CaixaForum Barcelona els ha acollit durant tot aquest temps en l'exposició Pixar, 25 anys d'animació. Una activitat per a nens i adults en la que es pot veure gran part de la feina que es realitza als estudis de Pixar Animation. Una tasca que pot semblar fàcil però en la qual hi intervenen diversos processos i moltes hores de feina des de la primera idea fins que s'estrena la pel·lícula.

La companyia Pixar Animation Studios va ser la pionera pel que fa al món d'animació per ordinador. Des d'un principi va donar la benvinguda a les noves tecnologies i va saber combinar-les amb els mètodes tradicionals com el dibuix a mà, la pintura i l'escultura.
A partir de Toy Story, el primer llargmetratge creat l'any 1995, Pixar no ha parat d'innovar amb diferents personatges, trames i idees. La imaginació no té límits així que la creació varia segons el tipus de pel·lícula però cada una deixa un gran nombre d'esbossos, dibuixos, motlles... els quals es poden veure en l'exposició.

Aquesta és l'última setmana per descobrir el món de Pixar d'una manera única, més íntima i per conèixer els detalls que fan possible la realització de pel·lícules tan conegudes com són Toy Story, Bichos, Monstruos S.A, Buscando a Nemo, Los Increíbles, Cars, Ratatouille, Wall·E o Up. Ja sabeu doncs, al CaixaForum Barcelona fins el diumenge 3 de maig.  

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?