19 d’abril 2015

La festa de Nyandú

El passat 18 d'abril es va realitzar la segona edició de l'any del Lav Fest a la sala El Moscou de Torelló, amb concerts de Morgat Morgat, Coriolà i Nyandú.

La sala va obrir les portes passades les 11 de la nit. Allà ja hi havia, esperant, la gent que no havia comprat entrada anticipada, i els seguidors més incondicionals de Nyandú, ja que regalaven bufandes del grup a les 40 primeres persones que entressin a El Moscou.

En el primer concert, el del grup banyolí Morgat Morgat, que presentava el seu primer disc Salvatge Manifest (LAV Records, 2014), la sala encara estava mig buida, i la majoria de persones seien als tamborets de la barra o als bancs de què disposa el local.

Poc a poc, el públic va anar augmentant, i quan ja acabava el segon concert, el de Coriolà amb El debut (Warner Music, 2014), gairebé s'havia assolit el nivell màxim d'aforament.

 Foto de Miqui Puig

Però aquella era la nit del grup osonenc Nyandú, perquè aquell va ser el concert oficial de presentació del seu segon disc d'estudi, BUM! (Música Global, 2015). I no només va ser una presentació de disc, sinó que va ser una autèntica festa.


El seu concert va començar amb Vida, un dels singles del disc, i va acabar amb un altre dels singles, Ens tornarem a veure. Entremig van tocar totes les cançons de BUM!, algunes del disc anterior com Absències o Fotos de Calaix, i versions com In your eyes de Kylie Minogue. A més, es van poder veure les col·laboracions de la Laura i la Roser Cruells (Els Catarres) als cors, d'en David Nuri (Bonobos) i en Ferran Puig als vents.

Un concert potent, amb un molt bon directe per part del grup i un públic totalment entregat van fer que la presentació de Nyandú fos un èxit total.

 Foto d'Eva Freixa

La tercera edició del LAV Fest 2015 serà el proper 3 de maig a les 20.00h a la Sala Apolo [2]. Es poden comprar les entrades aquí.
0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?