23 d’abril 2015

3 exposicions fotogràfiques que no et pots perdre


Molta atenció, lectors: Barcelona està més viva que mai. El mes d'abril ens està deixant moltes joies que visitar, i no només parlem a nivell fotogràfic; concerts, exposicions d'art, mercats de roba vintage, propostes culinàries molt interessants... I, lògicament, diverses exposicions fotogràfiques molt variades i enriquidores. Aquí us en proposem tres, que de ben segur que compliran les vostres expectatives:

1. "Fotografies trobades", de Jordi SocíasQuè hi trobareu, en aquesta exposició?

Doncs ni més ni menys que un recull de fotografies realitzades durant 45 anys. Quantes fotos es poden fer en 45 anys? Moltes, moltíssimes. I si ets fotògraf de professió? Doncs imagineu-vos-ho. Són tantes les imatges que Jordi Socías ha creat durant la seva carrera, que només se n'han pogut recollir menys d'una cinquantena per aquesta ocasió; dues habitacions i un passadís. Són fotografies trobades, com bé indica el títol de l'exposició, doncs no es tracta de fer un ampli recorregut per l'obra de l'autor, sinó que l'objectiu és presentar un conjunt d'imatges per tal que l'espectador les gaudeixi.

On està, i quan es fa?

Al Virreina Centre d'Imatge, al Raval (La Rambla, número 99). Disponible de dimarts a diumenges de 12:00 a 20:00.

I el preu?

Totalment gratis! 

2. "Paisatges de vent", d'Inka Martí


Què hi trobareu, en aquesta exposició?

23 fotografies en blanc i negre on el primer color pren molta importància. Però, per sobre de tot, hi trobareu bellesa, bellesa i més bellesa, amb una contraposició d'aquesta amb la degradació que ens envolta. Prenent les paraules escrites en l'article que Time Out Barcelona hi dedica, "ens ofereix la llum blanca que la fotògrafa veu en els seus somnis i que a través de la càmera cobren vida i se'ns mostren com a mirall del seu intern".

On està, i quan es fa?

A l'Ambit Galeria d'Art, Eixample (Consell de Cent, 282). De dimarts a dissabtes, de 10 a 20:30.

I el preu?

Gratis. Si és que no és veritat que tot costa diners!

3. "Paisajes Revoltosos", de Marcos Ávila Forero

Què hi trobareu, en aquesta exposició?

Una sèrie de fotografies que mostren els fenòmens migratoris des d'un punt de vista sensible, humà i poètic. Imatges que mostren realitats difícils, diferents a les nostres, però des d'un punt de vista molt proper i emocionant. Podeu veure un exemple de les seves fotos a la imatge que corona aquest post.

On està, i quan es fa?

ADN, a l'Eixample (Enric Granados, 49), de dimarts a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20, i dissabtes d'11 a 14 i de 16 a 20:30.

I el preu?

100% gratis.

Doncs ja ho veieu, gaudir aquests dies per Barcelona no és difícil. A més a més, aquestes exposicions no us costaran ni un cèntim. Què hi perdeu, doncs, anant-t'hi? Només podeu sortir guanyant!0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?