23 de març 2015

XVII edició dels Premis de la Crítica de TeatreAvui, 23 de març, s'ha fet l'entrega de premis de la XVII edició dels Premis de la Crítica 2014 de les arts escèniques, impulsats per recomana.cat, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.


Els grans triomfadors de la nit, han estat les obres L'Orfe del clan dels Zhao de la productora La Perla 29 (Premis a Millor Espectacle, Millor Direcció d'escena per a Oriol Broggi i Millor Adaptació per a Marc Artigau i Oriol Broggi) i l'espectacle del TNC Doña Rosita la Soltera o el lenguaje de las flores (Premis a Millor Actriu de Repartiment per a Mercè Arànega, Millor Actor de Repartiment per a Oriol Genís, Millor il·luminació per a Lionel Spycher i Millor Vestuari per a Míriam Compte).

Altres premis destacats han estat els que s'han endut Ivan Benet com a Millor Actor Principal per l'obra Informe per a una Acadèmia (2 premis) o Rosa Renom com a Millor Actriu Principal per El President.

L'obra La Pols de Llàtzer Garcia s'han endut el premi a Millor Text. Aquesta va ser una de les obres que es van poder veure a la Sala Flyhard, que ha estat guardonada com a Millor Sala.
0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?