20 de març 2015

Retrats en Silenci, exposició d'Enzo dal Verme


Des de l'I què més? també hem decidit portar la secció de fotografia al nostre blog, així que aquí teniu la primera entrada. Setmana rere setmana, us anirem informant sobre diferents exposicions fotogràfiques, us en donarem l'opinió, compartirem entrevistes amb vosaltres i moltes coses més! Així doncs, estigueu atents; ja no hi ha excuses per avorrir-se!

Avui ens venia de gust presentar-vos una exposició a la qual encara no hem assistit, però que té molt bona pinta. Es tracta de Retrats en Silenci, de l'italià Enzo dal Verme, una exposició on trobareu rostres anònims gairebé sempre mirant a càmera, seriosos, establint un diàl·leg amb el públic a través d'aquesta "mirada silenciosa". A més a més, si us interessa la història de l'art i, en concret, el Renaixement, aquesta és la vostra exposició; en les fotos es veu, clarament, un emmirallament en aquest moviment.

No us n'avançarem més, descobriu per vosaltres mateixos els secrets de les mirades dels retratats! I, si us ve de gust, escriviu-nos per qualsevol de les nostres xarxes socials per dir-nos què us ha semblat. Nosaltres també ho farem pròximament.

Aquí teniu més informació, per si és del vostre interès:

Lloc de l'exposició: Institut Italià de Cultura Barcelona

Adreça: Passatge Méndez Vigo, núm. 5, Barcelona

Telèfon: 93 487 53 06

Lloc web de l'espai: http://www.iicbarcellona.esteri.it 

Lloc web del fotògrafhttp://bit.ly/1CDxF7h

Transport públic: Tetuan (M: L2) i Girona (M: L4)

Horaris: Fins el 8 d'abril obre les seves portes a partir de les 10:00 

Preu: entrada gratuïta!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?