21 de març 2015

Pau Vallvé + Joan Colomo & Esperit! & El Petit de Cal Eril, al Festival ElMini (20/03/15)


Fa 5 anys que va néixer el festival ElMini d'Olot, el qual van batejar com el Festival de música de butxaca d'Olot.

Un dels espectacles més destacables d'aquesta cinquena edició d'ElMini, va ser el que va tenir lloc el passat divendres 20 de març, a les 22.00h, al Teatre de l'Orfeó d'Olot.
Pau Vallvé va ser qui va iniciar la vetllada. A dalt de l'escenari vam veure'l ell sol, amb el looper (un aparell que serveix per enregistrar sons i els repeteix cíclicament, podent-los sobreposar uns sobre els altres), i un bon grapat de pedals, presentant principalment cançons del darrer disc, Pels dies bons, que va sortir a la venda el mes d'octubre del passat any 2014.

A continuació, va seguir la música amb un dels concerts més especials del festival. Van pujar sobre l'escenari Joan Colomo, Joan Pons (El Petit de Cal Eril) i Mau Boada (Esperit!) per tocar cançons dels tres grups. Tot i que el ritme del concert va ser lent (Sobretot durant els primers 20 minuts) degut als canvis d'instrument que van anar fent (Guitarra, baix, banjo i bateria), va ser un concert divertit, amb diferents moments d'improvisació, principalment quan Joan Colomo es posava a la bateria.

El festival acaba el dia 28 de març, i encara queden concerts destacables com el de Joana Serrat + Judit Nedderman, o  el de Adrià Puntí & The Bang Bang Band.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?