23 de març 2015

El Festival de Pedralbes presenta el cartellEl Festival Jardins de Pedralbes ha presentat avui el cartell de la seva tercera edició, amb grans noms del panorama musical internacional.

Bob Dylan és un dels artistes més destacats que actuaran a la ciutat comtal dins el marc del festival. Als seus 74 anys, vindrà al nostre país per presentar el seu darrer disc, Shadows in the Night, on versiona balades que va popularitzar Frank Sinatra.

El seu, però, no és l'únic gran nom que s'inclou al cartell. També hi podrem veure els històrics Pet Shop Boys, que amb gairebé 35 anys dalt dels escenaris estan en procés de gravació del seu tretzè disc que presentaran en els millors recintes i festivals. Ells seran els encarregats d'oferir el concert inaugural el dia 8 de juny.

Alguns altres noms de renom anunciats són els de la nord-americana Anastacia (6 juliol) que presentarà el seu disc Resurrection, la britànica Jessie J (16 juny) , Paul Weller (2 juliol) , Angus & Julia Stone (7 juliol) o els anteriorment anunciats Spandau Ballet (20 juny).

Les entrades sortiran a la venda el dimecres 25 a partir de les 8 del matí al web del festival.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?