18 de març 2015

Anna Roig al Teatre Eliseu de Roda de Ter (14/03/15)


Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien està presentant la gira del seu tercer treball discogràfic "Un pas i neu i un pas" per teatres i auditoris de Catalunya, amb un directe força diferent al que havien estat fent fins ara.

El concert en qüestió va tenir lloc el dissabte passat dia 14 de març al Teatre Eliseu de Roda de Ter. Va començar cinc minuts més tard de l'hora prevista, i vam poder veure un espectacle on es barreja la música amb el teatre, i on hi té una gran importància la llum. Tots els detalls estaven molt ben cuidats: la disposició dels músics a l'escenari -que va canviant-, la presentació del grup -l'Anna Roig no parla al públic durant l'espectacle-, els temes escollits, que són tots els del tercer disc i algunes cançons dels dos treballs anteriors com "Je t'aime", "Petons entre camions" o "Corro sota la pluja", etc.

Aquest espectacle músicoteatral va durar prop d'una hora, i després el grup va tornar a sortir a l'escenari per tocar quatre cançons més com a bisos, en un format més semblant al que havíem vist fins ara, amb l'Anna Roig parlant de nou.

Podrem tornar a veure aquest espectacle a:

Teatre Joventut (L'Hospitalet de Llobregat) - Barnasants - 10/4             Entrades aquí
Sala El Torín (Olot) - 11/4              Entrades aquí
Teatre Kursaal (Manresa) - 08/5                Entrades aquí
Teatre Auditori (Granollers) - 23/5                Entrades aquí


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2016 I què més?